ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναστάσιος Ροδόπουλος

    Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1983 και μεγάλωσε στην Αριδαία Ν. Πέλλας . Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας στην σχολή Τεχνολογικών εφαρμογών .

   Πρώτη φορά ασχολήθηκε με την συγγραφή βιβλίου το 2008 όπου περάτωσε την πτυχιακή του εργασία με θέμα η βιομάζα ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.
   To 2016 έδωσε στο κοινό την πρώτη του προσπάθεια αστυνομικού μυθιστορήματος μετά από συγγραφή δύο ετών με τίτλο " Ανώνυμος Εξαπάτηση '' . Το 2018 ένιωσε την ανάγκη να αγκαλιάσει τις παιδικές ψυχές με το παιδικό παραμύθι '' Βόλτα Μ' έναν Γίγαντα ''.

  Tον Ιούλιο του 2020 συμμετέχει στην συλλογική έκδοση με τίτλο '' ΤΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ '' των εκδόσεων Άπαρσις με το διήγημα του '' Η μοβ παπαρούνα ''.

Κείμενα του φιλοξενούνται σε λογοτεχνικά projects (Διηγήματα 121 λέξεων )

  Ο θεατρικός του μονόλογος « Ροζιασμένη Ψυχή », απέσπασε το Β' βραβείο στον Γ' Λογοτεχνικό Διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού Μονόπρακτου - Μονόλογου με θέμα « Ο Μπόγος » διοργάνωσης του Ιωνικού Θεάτρου για την Ιωνική Λέσχη Ανάγνωσης της Ένωσης Μαγνησίας Μ. Ασίας.
  Επίσης έχει ασχοληθεί με την συγγραφή πολλών ποιημάτων , διηγημάτων, καθώς και παιδικών παραμυθιών τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν στα επόμενα χρόνια .

  Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την παραγωγή μοντάζ και επεξεργασίας βίντεο, τα οποία διαθέτει στο ίντερνετ μέσω του καναλιού του με την ονομασία Greco TV . 

  Ακόμη διαχειρίζεται την ιστοσελίδα
https://ta-biblia-mou.webnode.gr/ , όπου και προβάλει πολλές από τις ασχολίες του, καθώς και την παρουσίαση των βιβλίων του.

E-mail:An.Rodopoulos@yahoo.gr
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!